fredag 25. mars 2011

En herlig tur i skogen

I dag har vi vært en tur i skogen. Jeg, Sussi, Celine og matmor Jessica. Det var deilig å få løpe fritt og ikke minst plage Sussi :P. Etter å ha gått en god stund så stopper matmor og setter seg godt til rette i solen på en sten. Det var veldig deilig der, unnagjemt fra vinden.
Det var et fint sted med masse ting å utforske, og jeg trudde ikke mine øyne da jeg såg den største vannskålen jeg noensinn har sett...det var et stort lokk med is på det, men det gjorde ikke noenting, da vi kunne drikke fra det langs kanten der isen var borte. Det var MANGE rare lyder der vi var, så jeg var nødt til å vokte på min flokk litt (fortelle de at det var noen lyder som ike var kjendt). Noe av det som var morsomst var å hoppe over vannet...jeg og Sussi løp frem og tilbake og hoppet fra stranden over til isen og tilbake igjen.
Etter å ha vært der i nesten en time så vendte vi nesen mot bilen igjen, og på veien tilbake traff vi på en annen hund som var skikkelig morsom å hilse på. Da denne store hunden prøvde å hilse på Sussi (pysa) så ble hun skikkelig redd, men jeg fortalte henne at dette gikk bra og hun trengte ikke være redd lenger, jeg skal passe på deg jeg ;) .

Her er noen bilder og en liten filmsnutt på den herlige turen våres.

Her har dere filmen, snakk om at det er vår i luften;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar