lørdag 10. september 2011

Nå er det så lengesiden jeg vært her, at det nesten er PINLIG :P

Hei dere alle...


Jeg må begynne med å beklage at denne bloggen har stått i ro over noen måneder nå, men nå er det back in buisness.

Denne sommeren så har det skjedd veldig mye på hundefronten. Pga at jeg har jobbet hos min mor på torvet i Strømstad denne sommeren, så har jeg også hatt muligheten å kunne ta med meg hundene på jobb. Dette har vært en yppelig mulighet å trene miljø og møte med Kita, og trening i et veldig anstrengt miljø med Sussi. Kita har gjort STORE forandringer og modnets bra til tross for at energien har vært litt høy :D. Sussi Har også fått lært seg noen nye øvelser og fått vist frem de for de kundene som kom og handlet ;). I sommer var jeg og Sussi på freestyle kurs med Frida Binette...OMG så bra kurs dette var. Dette er en ufattelig flink dame på hundetrening og kurset var vært sin vekt i gull! Sussi var veldig flink og vi fikk mange A-HA opplevelse.

Nå om dagen så er det kun hundetrening som står på listen. Lillfisen Kita har nå rukket å bli 8 måneder og har akkurat fått sin første løpetid. Jeg har måttet jobbe utrolig hardt og konsekvent med Kita da hun er en skikkelig energiklomp :D. Men samtiig som løpetiden meldte seg, så ble også den ekstreme energien lettere å kontrolere. Nå gjenstår det bare å se om det vedvarer etter at løpetiden er over :P.

Jeg har begynt å trene Kita litt mer målinnrettet i henhold til freestylen, og hun har begynt å få litt mer stabilitet i det hun gjør. Dette er en skikkelig morsom lita jente å trene med. Hun er skikkelig energisk, ganske bjeffete og utrolig leken, men da vi trener så er det nesten ikke en lyd som kommer og hun er innmari konsentrert og har en veldig bra fokus på det vi driver med :).
Da jeg og en venninde hadde en treningsøkt med hundene våres igår så fikk jeg filmet litt av den treningen vi hadde.
Nå er det kun en uke igjen tils jeg og Sussi skal debutere i freestyle klasse 3. Vi trener opp til tre ganger om dagen for å få ting til å sitte...Den konkurransen som kommer nå er kun trening for våres del og går for denne gang ikke inn for å få kjempe høye poeng. Det er en trening for meg og Sussi.
Nå som kriteriene blir veeeldig mye høyere, så kjenner jeg også at nervene og kravene jeg stiller til oss begge er litt mer intense...Dette er noe jeg prøver å jobbe ganske hardt med da det ikke hjelper noe særlig på situasjonen.
Men samtidig som vi har en del hinder vi jobber mye med, så er Sussi utrolig flink..Bare hun får roet ned stresset litt!!!

2 kommentarer:

  1. godt å ha deg på plass i bloggeverdenen igjen. Dere er så flinke, og det vil gå så bra....

    SvarSlett
  2. Tusen takk Eirin :)...skal skjerpe meg med oppdateringen :P

    SvarSlett