fredag 18. november 2011

Nordisk nærmer seg i en RASENDE fart!!!!

Må som vanlig begynne med å beklage for at jeg er sinnssyk dårlig på å oppdatere her inne på bloggen!
OG denne gangen skal jeg heller ikke love at jeg skal skjerpe meg, vil ikke skuffe dere så innmari da dette ikke skjer!.

Jeg er inne i siste uken før Nordisk og kjenner at ting begynner å nærme seg i en utrolig fart! Jeg og Sussi jobber tappert med de utfordringene vi har, og det kan se ut som at ting begynner å løsne ganske greit. Jeg og lillemor skal til Oslo imorgen (og på søndag) på den siste landslagsamlingen før alvoret neste helg. Jeg kjenner at det er en del som surrer rundt inne i hode mitt, og jeg vet at det er flere av deltagerne som har sine meen av at ting ikke er så langt unna.

Som vanlig så har jeg hatt en liten tur med feber og forkjølelse, som jeg alltid får da jeg ikke har tid og da det er noe viktig som skal skje. Dette resulterte i at vi måtte stå over treningen et pr dager. Fortvilelsen sank da betraktelig igår da jeg tok med Sussi ut i gaten her jeg bor, og trente midt i veien (godt det er lite trafikk her). Alt gikk som bare fy, hun var som en ild-kule som lyttet på alt og gjorde alt i en enorm fart og presisjon :D.

Utover dette, så har jeg hatt med meg mine to barn Andreas og Michaela + 4 hunder på fotografering hos en Fame fotograf i Sarpsborg...Dette var en utfordring og en prestasjon som skulle vært på oppført i en CV da det kommer til å få spesielt de to ung-hundene til å sitte, ligge stille, gå pent OSV inne i photo studioet.

her er to smaksprøver på de bildene som ble tatt...

                                                         Vakkre Bissibingens Ekita DeCs


                                                   Stilige mannen i livet mitt Camp Alphas IziNei, nå får det være nok for i dag!! Ut å trene et litet pass med den vakkreste Sussen på jord ;)

Tata folks

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar