torsdag 13. oktober 2011

Oi oi oi!!! Nå har det skjedd og det skjer fortsatt veeldig mye for tiden!!!

En enorm oppdatering!


Jeg har en god del nye ting å dele med meg til dere som leser bloggen min.
Jeg og Sussi`n min har blitt tatt ut til landslaget i frestylee og HTM! Vi er utrolig heldige som i heletatt får lov å oppleve dette med Nordisk mesterskap! De siste ukene har vi trent utrolig mye (et pr dager fri har jo min vakkre prinsesse fått da), treningen går MYE på konsentrasjon og selvbeherskelse for Sussis sin del. Vi jobber med å forandre programmet til sangen "I see you" og høye vannskelighetsgraden noen hakk. Vi  har fått byttet ut begynnelsen på programmet og fått Sussi til å bli den "aktive" isteden for den passive (som hun var i orginal programmet). Hun jobber realtivt bra og jeg begynner å se en forandring på noen av de problemene vi har hatt...JEEEEJ!!! Vi har fått litt hjelp og innspill fra ulike hold på ting vi kan prøve, men føler at vi funnet det som kan få Sussi heeelt frem til målet...drømmen er jo en hund som beholder roen i hode og ikke tar helt av, eller låser seg da vi kommer ut i ringen :).Vakkre unge Izi-gutten!!!
Som noen av dere allerede vet, så har jeg fått meg et tilskudd til jenteflokken min ;). Vakkre Border Collien Camp Alphas Izi. Han er en blue merle hanne på 10 måneder og med 2 blå øyne. Han har en veeeldig spes. tegning og kan tas for å være en Huskey e.l....MEN det er han altså IKKE!!! :D. Han var litt usikker og forsiktig da han kom til meg for ca 2 uker siden, men har utviklet seg i en rasende fart. Han og Kita har funnet kontakten på både godt og vondt (ikke altid lett med en ung lita frøken som er full av hormoner, OG bortskjemt som et alenebarn)...men dette takler han finfint! Jeg har også fått prøvd han i lydighet, og det går som en drøm!!! Miljø, andre hunder og deltagere, forstyrrelser m.m har vært litt skummelt til tider..men etter en liten lukt så er det bekreftet for han at det ikke finnes noe farlig i dem. Han fant fort tryggheten i vår flokk og i vårt hjem...Alle jeg får besøk av blir møtt med en enorm glede fra Izi og de andre hundene mine ;D.
Dette er en guttevalp som jeg har en enorm tru på ( i tillegg til de to andre og da :P )Kitamor....

Lille vakkre Kitamor...tja hva skal man si om henne?!?!?!? Hun har mildt sagt fått seg en omstilling fra å være den eneste bebyen i familien, men akk....POFF!!! der var den borte! Hun har hatt veeeeldig godt av å få Izi som bror. Han har en beroligende innvirkning på henne som hun har veldig godt av. Noe som har vært litt av et problem for henne er å dele med seg :D. Det er hennes leker, hennes mamma, hennes Sussi osv...Izi har utfodret henne litt på dette omr med leker, de er kjempe morsomme og han innviterer gjerne Kita på en aldelses så liten drakamp på hver sin side av tøyknuta...Kita derimot, har litt problemer med å ikke bli irritert..
Kan trygt si at hun er en dålig taper :D.

Treningsmessig så Kita en utrolig rå hund!!! Jeg har planer om å trene henne opp til en HTM hund i første omgang. Hun har noen posisjoner man kan være stolt av! Det som er så herlig å se da det gjelder min lille grå virvelvind, er at hun kan ha SÅ MYE ENERGI at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av den, men da vi trener så går den energien rett opp på meg og i hennes utførelse av de øvelsene vi gjør!!!
Som sagt...hun kommer å bli RÅÅÅ!!! alt henger på meg, treningsmetodene og at hun får den miljøtreningen hun trenger :). Men noe hastverk har vi så absolutt ikke!!!

Det var bare en liten gjennomgang på noen av tingene som har skjedd i det siste....mer oppdatering kommer :).

Nå skal jeg agårde på grilling og en skikkelig avsluttning med valp- og hverdagslydighets deltagerne ;)

Tata!!

2 kommentarer: